Системата за управление на имоти на Samsung C&T ще бъде интегрирана

...
Системата за управление на имоти на Samsung C&T ще бъде интегрирана
Коментари Харесай

Samsung C&T и АББ сключват споразумение за разширяване на възможностите за интелигентни сгради

Системата за ръководство на парцели на Samsung C&T ще бъде интегрирана със системата на AББ за домашна автоматизация, с цел да разшири интелигентната съгласуваност от цели здания до обособени единици Новото съдействие ще даде опция на жителите на многожилищни здания да се възползват от един потребителски интерфейс за всички интелигентни технологии на Samsung C&T и АББ интелигентен дон  Партньорството ще изследва взаимни благоприятни условия за нововъведения за мениджъри на търговски и жилищни парцели, изключително в системите за автоматизация, ръководство на силата и услугите За да подобрят обитаемостта и енергийната успеваемост на огромни жилищни, търговски и многожилищни здания, АББ Умни здания и Samsung C&T Corporation Engineering & Construction Group („ Samsung C&T “) през днешния ден подписаха ново световно съглашение за взаимна доставка на интегрирана, холистична сградна автоматизация, надеждно систематизиране на сила и решения за ръководство на силата. Това следва настрана световно съглашение, подписано със Samsung Electronics през април 2022 година за задвижване на холистична технология за интелигентни жилищни здания посредством консолидираното на ABB-free@home® и Samsung SmartThings. Сделката алармира за желание за консолидиране на холистични решения за здания, като платформата за образован дом Homeniq на Samsung C&T, системата ABB-free@home® и ABB i-bus ® KNX, които могат доста да разширят евентуалните услуги за дома и постройките в един инструмент за ръководство на парцели. Възможност за избор сред приложението Homeniq, приложението ABB-free@home® и стенните панели на AББ, това ще разреши на жителите на постройката да управляват всички интелигентни домашни устройства на Samsung C&T и АББ от един потребителски интерфейс. С цел да отговори на възходящото търсене на клиентите за интегрирани, лесни за потребление и гъвкави артикули и решения, партньорството е още едно значимо достижение за реализиране на по-добро ръководство на силата, по-ниски разноски за сила и усъвършенствано качество на живота. Новата опция за ръководство и наблюдаване на всички енергийни мрежови системи в парцелите също се чака да понижи таксите за свързване посредством понижаване на пиковете на мощността и да форсира възвръщаемостта на вложенията от фотоволтаично (ФВ) съоръжение.
  Приветствайки новото партньорство, Луси Хан, началник на световната продуктова група за създаване и решения за домашна автоматизация в отдела за интелигентни здания на AББ, сподели: „ Това вълнуващо ново съглашение със Samsung C&T е още една значима стъпка напред в разширението на нашето портфолио от безпроблемни и цялостни интелигентни здания технологии и услуги, отразява нашето непрекъснато ангажиране за съдействие с сътрудници за справяне с световните провокации за енергийната успеваемост.
  „ Нашият ангажимент към отворените технологии и индустриалните стандарти за оперативна съгласуемост продължава и днешното известие уголемява нашето портфолио за търговски и огромни жилищни планове до равнище ръководство на парцели. “ АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) e водеща международна софтуерна компания, която укрепва трансформацията нa обществото и промишлеността, с цел да реализира едно по-продуктивно и стабилно бъдеще. Свързвайки програмен продукт с портфолиото си от решения в областите на електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика, автоматизация и задвижвания, АББ надскача границите на технологиите, с цел да увеличи продуктивността до нови равнища. С потвърдена история на достижения от над 130 години, триумфът на АББ е воден от 110 000 надарени чиновници в над 100 страни.  
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР